Wizzair

Bilete de avion Wizz Air

Paris, Roma, Milano, Londra, Madrid ori Barcelona; destinatiile preferate de romani pentru o scurta vacanta peste hotare. Si tu poti sa ajungi acolo, iar costurile nu trebuie sa fie neaparat ridicate. Wizz Air vine in ajutorul tau in acest scop si iti ofera tarife accesibile la biletele de avion. Indiferent ca de duci la plaja ori sa vizitezi monumentele istorice, costurile sunt acum mult mai scazute.

Confortul tau este o prioritate indiferent de compania aeriana pe care o alegi, asa ca Wizz Air opereaza zboruri pe aeronave de inalta generatie de la Boeing. Toate modelele, de la 737-300 la 737-500, nu depasesc trei ani vechime, fiind foarte tinere si dotate dupa standarde inalte. Chiar daca nu servesti gratuit masa in avion, drumurile scurte nu impun probleme asupra acestui aspect.

Aeroporturile si Wizz Air

Pentru ca pretul biletului tau de avion sa nu fie prea ridicat, aeronavele Wizz Air aleg sa aterizeze pe aeroporturi mai mici, nu foarte aglomerate si cu costuri ceva mai scazute.
Acum nu mai trebuie sa iti faci probleme vis a vis de tarife, singura grija ramane alegea hainelor si stabilirea programului de vacanta. Nu uita ca la Wizz Air bagajul de cala se plateste suplimentar, iar cum printre destinatiile companiei se numara Paris, Roma si Milano, sunt toate sansele sa ai nevoie de o piesa de bagaj extra la intoarcere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>