Wizz air

Wizz Air este o companie aeriana low cost al carei scop este sa te duca unde vrei la tarife cat mai avantajoase. Daca doresti o mica vacanta in Roma, Milano, Madrid, Barcelona sau Paris, Wizz Air este o alegere foarte buna, zborurile sunt directe, fara escale, astfel ca in scurt timp te afli in orasul tau favorit, oricare ar fi acesta.

Zboruri Wizz Air din Romania

Pe langa capitalele europene, Wizz Air te mai duce si catre destinatii ceva mai exotice: Palma de Mallorca, Alicante, Catania sau Bari. Daca vrei sa pleci din alte orase din Romania, nu iti face griji, rute sunt pe toate gusturile. Din Timisoara zbori catre Londra, Paris, Dortmund, Valencia si spre Roma ori Venetia. Si celelate orase mari din tara noastra au cam aceleasi destinatii directe.

Aeronave Airbus de ultima generatie

Pentru a te duce in siguranta si confortabil la destinatie, flota Wizz Air este formata dintr-un singur tip de avion, Airbus A320-200, cu o capacitate de 180 de pasageri. Aeronavele nu au o varsta mai mare de 3 ani, fiind dotate cu tehnologii moderne de ultima ora. Motivul pentru care flota este compusa dintr-un singur model de aparat de zbor este pentru a scadea costurile de intretinere, astfel oferind tarife foarte avantajoase la bilete de avion.

Wizz Air nu ofera gratuit masa la bordul aeronavelor sale si nici bagaj de cala inclus in tariful biletul. De asemenea nu poti rezerva un anume loc in avion, toate aceste facilitati sunt considerate extra si se platesc suplimentar.

Un comentariu la “Wizz air

  1. Am rezervat incà din luna iunie douà bilete pt. cursa Budapesta-Barcelona pe data de 5 sept.12 si retur la 13 sept.Din cauza cà sotul meu si-a fracturat piciorul ,in urmà cu trei zile, nu mai putem càlàtori.Am adus adeverinta medicala semnatà de 2 medici(inclusiv de ortoped) pentru a-mi recupera macar o parte din banii dati.Si mi se raspunde la biroul de unde am luat biletele cà nu se poate lua in considerare adeverinta.In acest caz sunt nevoità sà apelez la OPC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>